SAKARYA / ARİFİYE - Ekrem Oba Ortaokulu

Nis

Ara

Bu yıl ilimizinde içinde olduğu 26 pilot ilde ilk defa 5. sınıflara uygulanacak olan Ölçme Değerlendirme İzleme Sınavı 27-28 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

ORTAOKUL MASA TAKIMIMIZ GRUBLARDA

Haz

İlçemiz ilkokullarında okuyup 4. Sınıftan 5. Sınıfa geçen öğrenciler 1 Temmuz – 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında İmam Hatip Ortaokullarına sınavsız kayıt yaptırabileceklerdir. Kayıtlar kayıt alanlarına göre aşağıda tablodaki ilgili okul müdürlüklerine yapılacaktır. Kayıt esnasında kayıt olacak öğrencinin kendisi ile yasal velisinin (anne/baba) öğrenci nüfus cüzdanı ve ikamet beyanı ile birlikte başvuru yapması gerekmektedir.

Nis

2014/2015 eğitim-öğretim yılında resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul ve ortaokulların değerlendirilmesini sağlayacak “Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları” (Kurum Standartları) açılmıştır.

(Veliler Veli TC ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci TC ve Öğrenci No ile giriş yapacaktır.)

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Merkezi Sistem Ortak Sınavlarına Hazırlık İçin Hafta sonu Cumartesi Günleri Okulda Etüt Çalışması Yapılacaktır.

Etütler Saat 9:00 - 12:00 Arası Yapılacaktır. Tüm 8. Sınıf Veli ve Öğrencilerimize duyurulur.

Ara

Okul Aile Birliği Toplantısı 21 Aralık Pazar Günü Saat 12:15 te Yapılacaktır.

Tüm Velilerimiz Davetlidirler.