SAKARYA / ARİFİYE - Ekrem Oba Ortaokulu

Haz

Okulumuzda saat 11:00´da gerçekleştirdiğimiz karne törenimize İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem YAZICI,Belediye Başkanımız Sayın İsmail KARAKULLUKÇU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel GÜLAÇ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Nazmi ERMAN beyler katılım göstermişlerdir. Kendilerine teşekkür eder, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımıyla bahçemizde iftar yemeği düzenlendi. Okul müdürümüz Aydın KARA bu etkinliğin geleneksel hale getirileceğini ve nasipse her yıl düzenlemek istediklerini belirtti.

May

Okulumuzun tarihinde bir ilki başarıp, TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenledik.

May

30 Nisan´da okulumuzda düzenlediğimiz çocuk şenliğimizden görüntüler.

May

Okulumuzdan bir grup izci, liderleri Aydın KARA ile birlikte Çanakkale´deki Milli Bilinç Kampı´na katıldı.

Nis

Okulumuzda 14D sinema gösterimi gerçekleştirildi. Bazı öğrencilerimizin ilk defa tanık olduğu 14D sinemaya ilgi oldukça yoğundu. Öğrencilerimizin mutlu oldukları ve eğlendikleri görüldü.

Nis

Kütüphaneler Haftası sebebiyle okulumuzda düzenlenen kitap fuarına ilgi oldukça büyüktü. Öğrencilerimiz daha önceden kumbaralarında biriktirdikleri paralarla istedikleri kitapları alarak okumanın zevkini yaşadılar.

Nis

54. Kütüphaneler Haftası sebebiyle okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. 28 Mart Çarşamba günü okulumuz, tüm Türkiye´deki öğrencilerle aynı anda saat 12.30-13.00 arası kitaplarını okudular. 30 Mart Cuma günü de okulumuzda kitap fuarı gerçekleştirilecektir.

Mrt

Zeytin Dalı Harekatı´nda şehit olan asker ve gazilerimiz anısına okul bahçemize fidan dikimi yapıldı.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz programda emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Yenikent şehir ormanı içerisinde yaklaşık 8.000m2 alan üzerine inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Maceraparkı´nda okulumuz öğrencileri çok güzel bir gün geçirdi.

Mrt

Okulumuz futsal takımı Yıldız Erkekler Futsal 2. Küme´de Sakarya 4. olarak bizi onurlandırdılar.

Mrt

Türkçe olarak "Gezegenevi" yada "Yıldızevi" olarak adlandırılan Planetaryumlar, özel olarak hazırlanmış projektörden ve küresel bir tavandan meydana gelmektedir. Projektörden küresel tavana yansıtılan gökyüzü simülasyonu ile gezegenler, ay, takımyıldızları ve bu gibi birçok astronomik olayları gerçekçi bir şekilde izleyebileceğiniz ve astronomi hakkında birçok bilgi edinebileceğiniz yerlerdir

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü Etkinlikleri kapsamında; İlimizde ortaokullar ve lise öğrencilerine yönelik ´´Ay Yıldızın Çocukları´´ adlı İstiklal Marşı´nı Seslendirme Yarışması´nda okulumuzu Müzik öğretmenimiz Sibel Yüksel GÜMÜŞ önderliğinde temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.