SAKARYA / ARİFİYE - Ekrem Oba Ortaokulu

Ock

20 ağacımızı toprakla buluşturduk..

Mrt

Okulumuz Müzik öğretmeni Sibel Yüksel GÜMÜŞ önderliğinde açılan gitar kursumuz.

Eyl

Binlerce yıldır yaşadığımız ve zengin bir medeniyet inşa ettiğimiz coğrafyamızda  nice savaşlar, nice ihanetler, nice yıkımlar yaşadık. Ver her defasında vatanımıza sahip çıktık.

Şbt

Yoğun bir çalışma temposu sonucunda tatile giren öğrencilerimizle tatilin ilk günü okulumuzda güzel bir kahvaltı yaptık.

Şbt

Yoğun bir çalışma dönemi geçirerek yorulan öğretmen ve öğrencilerimize gönüllerince bir tatil diliyoruz.

Ara

Eyl

Hayırsever işadamı Gültekin OBA´nın desteğiyle okulumuzun tüm bahçe duvarlarının yenilenmesine devam ediliyor.

GURUR TABLOMUZ

Haz

ÖĞRETMEN ÖĞRENCİ VE YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZI, AYRICA VELİLERİMİZİ  TEBRİK EDER BAŞARIMIZIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLERİM.

AYDIN KARA OKUL MÜDÜRÜ

Nis

Okulumuz Beyaz Bayrak almaya hak kazanmış olup çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Okulumuza Hayırlı Olsun

Mrt

Yoğun kar yağışına rağmen okula ders çalışmaya gelen öğrencilerimize müdürümüzden mangalda balık keyfi

Ock

Masa Tenisi ve halterde dereceye giren öğrencilerimiz, Arifiye Kaymakamı Mehmet ÜNAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri TELLİOĞLU ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Zeki TAŞ´ı makamlarında ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuzun ana sınıfının mutfağında çıkması muhtemel bir yangında nasıl hareket edileceğini gösteren bir tatbikat yapıldı.